Svesab Security AB

Vi på Svesab Security AB är ett företag som är experter på olika typer av säkerhetsteknik. Vi kan därför hjälpa dig med installationer och underhåll av övervakningskameror, larm och passersystem. När det gäller övervakningskameror samarbetat vi med marknadsledande leverantörer som TruVision och Dahua. När det kommer till larm samarbetar vi bland annat med DSC och Jablotron. De passersystem vi erbjuder kommer från Parakey och Axema. Oavsett om du är intresserad av övervakningskameror, larm, passersystem eller samtliga av dessa finns vi här för att hjälpa dig.

Vi finns i Åkersberga

Vi på Svesab Security AB har vårt kontor i Åkersberga, närmare bestämt på Sågvägen 11C. Vi erbjuder våra tjänster över hela Mälardalen. Du är varmt välkommen att besöka oss om du har vägarna förbi Åkersberga. Vänligen meddela oss dock i förväg så att någon i vår personal kan vara på plats och ta emot dig.

Alla är välkomna till oss!

Vi på Svesab Security AB gör inte skillnad på folk och folk. Oss är därför alla välkomna till oavsett kön, etnicitet, religion, eller sexuell läggning. Oavsett vem du är som person förtjänar du nämligen att kunna känna dig trygg i ditt hem eller på din arbetsplats!